Bedriftsbesøg

Landbrugsrådgivning fra A-Z

På et bedriftsbesøg vil der blive gennemgået alt fra økonomi til gødning. Det er vigtigt for os, at på et bedriftsbesøg fortæller landmanden, hvad hans drømme og visioner er for netop hans besætning. Derefter vil Aage Villumsen tage et kig på såvel kalve, som kvier og sidst men ikke mindst malkekøerne.

Aage Villumsen tager altid udgangspunkt i køerne og ynder at sige sætningen: “Kig på koen – hun lyver aldrig.”

Alle aspekter i bedriften vil blive vendt og derefter vil der blive gennemgået eventuelle ændringer, som giver meningen både på papiret såvel som praktisk.

Det er vigtigt for TopAgro ApS at de ændringer, som bliver forslået også kan fungere i hverdagen ude i bedrifterne. Mottoet er “Keep it simpel” – og det er visionen, hver gang, der foretages et bedriftsbesøg.

Kontakt os omkring bedriftsbesøg »
Brunst

Gårdbestyrelse

Vi kan være behjælpelig i gårdbestyrelser med at få det fulde overblik over din ejendom. TopAgro’s landbrugsrådgivning indeholder bl.a. viden omkring markbrug, kvæg og økonomi. Derfor er vi den ideelle sparingspartner til at sætte din bedrift i fokus hele vejen rundt. Derudover medvirker vi gerne til bankmøder, men også til rådgivningsmøder.

Vi har gode erfaringer med at hjælpe landmanden med at forstå og navigerer rundt i bankverdenen, men også fungere, som mægler imellem de to parter for at skabe en fælles forståelse for bank, såvel som landmand. TopAgro kan ydermere være behjælpelig med at fremsætte budgetter og prognoser over bedriften. Derudover kan der hjælpes med at forstå regnskabet, som revisoren har fremstillet.

Ved flere spørgsmål omkring TopAgro’s rolle i en gårdbestyrelse, hvilken form for landbrugsrådgivning du har brug for eller et ønske om en second opnion i fugleperspektiv omkring din bedrift; kontakt da TopAgro.

Kontakt os omkring gårdbestyrelse »