Effektivt Landbrug | AgroTerapeuten | Terapeut i Landbruget

Effektivt landbrug – hele vejen rundt!

Et landbrug skal i dag være effektivt på alle parametre. Vi taler om foderoptimering, reducering af medicinforbrug og avlsforbedringer. Dog skeler vi ikke til landmandens privatliv, når vi tænker på at skabe de bedste resultater for bedriften.

Men det burde vi gøre.

For et effektivt landbrug udspiller sig ikke kun ude i stalden og på markerne. Dit privatliv, som landmand, har nemlig også en betydning for din bedrift. For at du kan præstere at knokle i dit landbrug er det vigtigt, at dit fundament er i orden. Sådan så at du har overskud, energi og kan bevare overblikket i tilspidsede situationer.

Og det er her relationen til din partner og dig selv kommer ind i billedet.

Kærlighedens myter gælder også i landbruget!

At være landmand er ikke blot en hobby eller et job fra 7 til 16. Det er en livsstil, som kræver mere end blot at stå tidligt op om morgenen og gå sent i seng. Og hvordan passer kærligheden ind i sådan en hverdag?

Når du indgår i et parforhold med et andet menneske, så vil kærlighedens myter spille dig et puds. Din hjerne vil ved det mindste tegn på utryghed faktisk begynde at finde ”exit-strategier”. Fordi du måske – ligesom jeg – har lært at kærlighed ikke skal være svært, men let, så længe vi har den helt perfekte partner som gør os til hele mennesker.
Så når dagene bliver lange og du ringer for gud-ved-hvilken-gang og fortæller, at du er forsinket, så er kærlighed måske ikke så let alligevel…

Og det er blandt andet dét jeg som parterapeut og sexolog kan hjælpe dig med. Jeg kan lære dig om kærlighed, intimitet og parforhold. Næsten, som da du gik i skole og lærte, at 2+2=4.

“Landmand søger stadig kærlighed”

Vi har – måske – alle sammen set ”Landmand søger kærlighed”. Heppet på landmændene i programmet. Men når det bliver hverdag lykkes parforholdene ikke.

Så hvad er det, som sker i hverdagen ude på gården?

Vi glemmer kærligheden. Vi glemmer, at vores parforhold skal plejes, selvom dyrene i stalden kræver vores opmærksomhed.

Som sexolog og parterapeut arbejder jeg ud fra de mennesker, som kommer til mig.

Jeg sidder ikke i terapilokalet for at dømme dig, dit parforhold eller din seksualitet. Se terapi på samme måde, som når der laves budgetter på gården, for at få det bedste udbytte, finde optimeringsmuligheder og i sidste ende få en bundlinje, som giver overskud. Terapi hos mig skal gerne kunne hjælpe med til at skabe et stærkt fundament i dit parforhold og i dig selv.

Husk på, at du altid er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg vil kunne hjælpe dig.

Priser:

60 min. 1:1 terapi – 600 kr. 
Tilbydes også online.

90 min. Parterapi – 900 kr. 
*Priserne er inklusiv moms.
Du kan booke tid ved at sende en mail på: simone@topagro.dk eller booke en tid direkte her.

Se hvad jeg tilbyder her »Kontakt mig »

Lær mig bedre at kende gennem min portrætvideo

Stort tak til:

Marie Møller Munksgaard – Amalie Rokkedal Simonsen – Selma Hildebrand Frederiksen – Journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Her kan du læse, hvordan andres oplevelse med Simone har været

"Simone er en fantastisk ledsager på rejsen ind i sig selv. Hun gir så meget tryghed og nærvær som har gjort, at jeg har turde give slip, åbne mig og blotte min sårbarhed, mit kaos og den indre kamp. Simone er en gave."

Kvinde, individuel terapi

"I September 2021, startede jeg i et forløb hos Simone, omhandlende en generel mangel på lyst. Simone formåede på professionelvis, at guide mig tilbage til lysten. Dette blev gjort ved hjælp af, at finde den grundlæggende kilde til den ændrede lyst. Jeg fik nogle opgaver efter hver en session, som jeg skulle arbejde med indtil den næste session.
Forløbet hos Simone har været over min forventning, og jeg er i dag taknemmelig over, at der sidder så en kompetent kvinde der har kunne hjælpe mig. I dag kan jeg mærke min lyst i hver en ting jeg foretager mig, og i fald jeg skulle gå nogle skridt tilbage, så har jeg modtaget faktiske redskaber som jeg kan bruge til, at finde tilbage til vejen.
Jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos Simone. Hun er behagelig at tale med, og hun har formået at skabe en tryk atmosfære, hvor i jeg har turdet åbne op."

Kvinde, 23 år, Forløb: Kvinde, forstå din lyst

"Jeg blev mødt lige der hvor jeg var, hun "tog mig i hånden" og sammen har vi nærstuderet mit indre og det er en fantastisk spændende og givende proces. Simone er skøn, varm, imødekommende og engang imellem ret provokerende 🙂 Det er så befriende."

Kvinde, individuel terapi