Agroterapeuten – Landbrugets Terapeut

Hvorfor skulle du, som landmand eller partner have brug for en sexolog eller parterapeut?
Først vil jeg gerne stille dig nogle spørgsmål til refleksion:

Når der springer et vandrør i standen og du som landmand, indser, at du ikke selv kan lave det, ringer du så ikke efter en VVS’er eller en smed?

Når køerne falder i mælk og der ikke syner en forklaring, ringer du så ikke til din kvægrådgiver for at få klarsyn?

Når kalvene får diarre, som har fatale konsekvenser, ringer du så ikke efter dyrlægen for enten at få dem obduceret eller iværksætter nye rutiner og vaner hos kalvene?

Hvorfor er det ikke det samme, når det kommer til dine eller din partners relation? Her kan du måske opleve, at du er lidt i vildrede, fordi hvor er der hjælp at hente på dette punkt, som landmand eller partner dertil?

Normen, samfundet og vores kultur siger, at det må du/I selv klare, men her tilbyder jeg en udvej, som ikke betyder at du/I skal klare det selv.

“Landmand søger stadig kærlighed”

En sexolog og parterapeut er ikke til for at dømme dig, dit parforhold eller din seksualitet. Men ligesom der laves budgetter på gården, for at få det bedste udbytte, finde optimeringsmuligheder og i sidste ende få en bundlinje, som giver overskud, kan en samtale med en sexolog/parterapeut hjælpe til at skabe et stærkt fundament i hjemmet.

At være landmand er ikke blot en hobby eller et job fra 7 til 16 – det er en livsstil, som kræver overblik, styrke og ikke mindst tid og engagement. Det er bare ikke altid at disse elementer går hånd i hånd med de forventninger, som vi har til et parforhold.

Vi har – måske – alle sammen set ”Landmand søger kærlighed” og heppet på landmændene i programmet. Men måske har du ligesom jeg tænkt, at det er synd og skam, at når det bliver hverdag lykkes parforholdene ikke. Så hvad er det, som sker i hverdagen ude på gården?

Jeg har den teori, at fungerer det ikke inde i huset, så fungerer det heller ikke ude i stalden og vice versa. Derfor er dette til dig, som ikke vil nøjes med en bundlinje, som kun akkurat går i plus. Dette er til dig/jer, som ønsker at være sammen og få magien tilbage i hverdagen ude på landbruget.

Se hvad jeg tilbyder her »Kontakt mig »

Lær mig bedre at kende gennem min portrætvideo

Stort tak til:

Marie Møller Munksgaard – Amalie Rokkedal Simonsen – Selma Hildebrand Frederiksen – Journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Her kan du læse, hvordan andres oplevelse med Simone har været

"Simone er en fantastisk ledsager på rejsen ind i sig selv. Hun gir så meget tryghed og nærvær som har gjort, at jeg har turde give slip, åbne mig og blotte min sårbarhed, mit kaos og den indre kamp. Simone er en gave."

Kvinde, individuel terapi

"I September 2021, startede jeg i et forløb hos Simone, omhandlende en generel mangel på lyst. Simone formåede på professionelvis, at guide mig tilbage til lysten. Dette blev gjort ved hjælp af, at finde den grundlæggende kilde til den ændrede lyst. Jeg fik nogle opgaver efter hver en session, som jeg skulle arbejde med indtil den næste session.
Forløbet hos Simone har været over min forventning, og jeg er i dag taknemmelig over, at der sidder så en kompetent kvinde der har kunne hjælpe mig. I dag kan jeg mærke min lyst i hver en ting jeg foretager mig, og i fald jeg skulle gå nogle skridt tilbage, så har jeg modtaget faktiske redskaber som jeg kan bruge til, at finde tilbage til vejen.
Jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos Simone. Hun er behagelig at tale med, og hun har formået at skabe en tryk atmosfære, hvor i jeg har turdet åbne op."

Kvinde, 23 år, Forløb: Kvinde, forstå din lyst

"Jeg blev mødt lige der hvor jeg var, hun "tog mig i hånden" og sammen har vi nærstuderet mit indre og det er en fantastisk spændende og givende proces. Simone er skøn, varm, imødekommende og engang imellem ret provokerende 🙂 Det er så befriende."

Kvinde, individuel terapi